Profiel

STER Professionals: persoonlijk en betrouwbaar

_MG_2634

Mijn naam is Esther van den Heijkant, eigenaar en gezicht van STER Professionals. Al van jongs af aan heb ik plezier in plannen en organiseren; ik krijg er simpelweg energie van. Zet mij in een hectische omgeving en ik bloei op. In korte tijd een bepaalde werkwijze doorgronden, een organisatiestructuur analyseren of draagvlak creëren onder medewerkers in een veranderende omgeving: typische situaties waarbij ik in mijn element ben.

Opdrachtgevers en collega’s omschrijven mij als een verbinder, degene die de boel aandrijft én bij elkaar houdt. Dat is geen kunstje, ik weet gewoon niet beter. Ik heb mijn ogen altijd op het eindresultaat gericht, en kan daardoor de hoofdzaken helder onderscheiden van de bijzaken. Het is waarschijnlijk de reden dat ik, zonder daar veel moeite voor te doen, snel aansluiting vind in teams.

Je zou kunnen zeggen dat ik in mijn werk nastreef wat ik ook op persoonlijk vlak belangrijk vind: rust en overzicht brengen. Het is mijn ervaring dat iedereen daarvan opknapt.

De kwaliteiten van STER Professionals op een rij:

  • Gedreven en daadkrachtig
  • Resultaat- en doelgericht
  • Energiek en enthousiast
  • Betrouwbaar en loyaal

Meer weten?

Hebt u behoefte aan tijdelijke ondersteuning op het gebied van projectmanagement en office management? Neem dan contact op met STER Professionals. In een persoonlijk gesprek licht ik graag toe hoe STER Professionals ook uw organisatie uitstekende ondersteuning kan bieden.